UA-7342630-5

Puncte bonus

Fiecare produs cumparat de la noi iti aduce puncte, ce pot fi folosite in cadrul magazinului. Punctul are valoarea de 1 leu.

 

Cum cumpar ?

Aici va vom explica cu cata usurinta se pot comanda produsele la Wallets.ro. In doar cativa pasi se poate plasa comanda astfel ca dvs. sa aveti o experienta cat mai placuta la cumparaturi. Shopping cat mai placut!

Sunt doua modalitati de a plasa o comanda:

1. Telefonic sau prin intermediul cosului de cumparaturi.

Pentru a plasa o comanda prin telefon sunati la numarul: 0740218282. A doua modalitate de a plasa o comanda este prin intermediul cosului de cumparaturi. Este necesar sa va creati un cont de utilizator. Pentru a va crea un cont de utilizator aveti in partea dreapta a site-ului meniul "Contul meu" se da click pe butonul "Cont nou".

Pentru utilizatorii deja inregistrati este nevoie doar de autentificare cu datele de logare setate la crearea contului. In cazul in care ati uitat parola se da click pe butonul "Recuperare parola" si mai departe se introduce adresa de email care s-a folosit la crearea contului pentru a va trimite parola.

2. Prin intermediul site-ului.

Cum se comand produsele de la Wallets.ro prin intermediul site-ului?

Pasul 1. Adaugati produsele in cos

Adaugati produsele dorite in cosul dvs. de cumparaturi, accesand butonul "Comanda". Puteti adauga oricate produse doriti. De asemenea, puteti elimina sau aduga produse in cos, accesand butoanele "Goleste" sau "Modifica". Asigurati-va ca ati introdus in cos toate produsele pe care vi le doriti si dati click pe butonul "Incheie Comanda".

Pasul 2. Introduceti datele dvs.

La pasul 2, va logati in cont, daca aveti deja un cont de utilizator pe site-ul nostru sau va inregistrati pe site. Pentru a va inregistra, va introduceti datele: nume, adresa de facturare si de livrare, detaliile de contact. Ulterior, veti putea trece la urmatorul pas al comenzii, doar accesand contul dvs. de pe Wallets.ro, fara a mai fi nevoie sa va introduceti datele la fiecare comanda.

Pasul 3. Confirmati-va datele

La pasul 3, verificati componenta si valoarea comenzii, corectitudinea datelor introduse si lansati comanda. Este foarte important ca datele pe care le introduceti pe Wallets.ro sa fie corecte pentru a livra produsele comandate in bune conditii.

Pasul 4. Alegeti metoda de plata

La pasul 4, alegeti metoda de plata. Puteti alege sa faceti plata ramburs sau prin transfer bancar/ordin de plata. Daca ati ales sa platiti prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti confirmarea platii pe email la adresa contact@wallets.ro, in maximum 24 de ore de la plasarea comenzii. 

Pasul 5. Finalizati comanda

Acesta este ultimul pas in procesul de plasare a comenzii, prin care se face validarea finala a tranzactiei. Primiti pe email toate detaliile privind comanda dvs., inclusiv factura aferenta comenzii.